söndag 3 maj 2015

Långhelg i trädgården

Fyra dagar ledighet inleddes med en vackert väder på valborgsmässoaftonen  och sedan blev vädret lite sämre, men inte värre än att jag kunnat jobba i trädgården varje dag. Efter allt trädgårdsarbete var jag så uttröttad att jag kunde somna utan insomningstabletter. Jag har tagit dem i ett år nu, började ta dem efter att jag fått sömnproblem förra våren när cancerutredninven var som jobbigast. Inte konstigt att jag inte kunde somna. Dessförinnan hade jag inte tagit en enda sömntablett eller insomningstablett, som Stilnoct. Men eftersom jag måste få min sömn för att kunna jobba så tar jag lägsta dosen de kvällar jag känner att det är svårt att somna.
En av dagarna var det riktigt njutbart väder och det doftade ljuvligt från trädgårdshyacinterna. De planterades i höstas och är knubbiga och stora. Bredvid finns den gulvita kungsängsliljan och blå porslinshyacinter.
En trädgårdsviol, doftar ljuvligt men ser oansenlig ut. 


 Maja och Elliot på upptäcksfärd, de får vara ut på tomten i sele och koppel tills de vant sig lite. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Full sprutt på sommarn!

En månad sedan förra inlägget, och nu kom sommarn! Den kom lika snabbt och intensivt som förra våren.En ganska så varm april, mindre varmt i...