onsdag 8 april 2015

Nix pix

Nu har jag bestämt mig, nästan i vart fall. Det blir ingen rehabvistelse på Mälargården i maj. Det känns fel att åka dit nu, när jag kommit igång att jobba halvtid och ska gå upp till 75 % snart. Jag skulle nog långledas eftersom det är tolv dagar lång vistelse och jag är för rastlös för dylikt. Inte heller är jag i så dålig form att jag behöver några insatser att tala om, har inga funktionsnedsättningar så jag skulle nog inte heller få det som jag skulle få det som jag behövde mest där, massage.  Man träffar en sjukgymnast inledningsvis och ska sedan träna själv på gymmet, det finns chi gong och yoga men det är inte vad jag söker. Inte heller vill jag grotta ner mig i gruppsamtal och prata om behandlingen, det är avklarat och jag vill bara lägga allt bakom mig.

Däremot har jag stora ledbesvär pga medicineringen och skulle behöva massor med massage och värmebehandling men det kostar 600 per gång.  Så om jag vill ha massage varje dag blir det väldigt mycket pengar och därtill gör jag en rejäl löneförlust igen plus att jag betalar  vårdavgift.  Nä. jag jobbar och står på. Jag lägger mina pengar på ett spa istället och betalar för det som jag vill ha. Någon annan är nog i större behov så jag avstår. Jag går ut i min trädgård istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Full sprutt på sommarn!

En månad sedan förra inlägget, och nu kom sommarn! Den kom lika snabbt och intensivt som förra våren.En ganska så varm april, mindre varmt i...