tisdag 31 mars 2015

Resklart

I dag vinkade vi av vår dotter som ska ut på en backpackingresa på tre och halv månad. Fem länder varav Australien och fyra  länder i Asien ska hon besöka. Hon åker iväg  till Australien med en tjej från Ressällskap - reskompis och sedan vidare till Indonesien där hon sammanstrålar med sin andra reskompis. Vår dotter har verkligen slitit och sparat till den här resan och nu är hon på väg!

Jag minns för fem år sedan när äldste sonen åkte  iväg till Brasilien på ett halvår för att plugga, det var svårt när han åkte iväg. Nu var det likadant, banden är så starka , så starka men att jag måste släppa taget. Jag lät inte känslorna komma fram förrän vi kommit hem igen. Nu känns det tufft men jag vänjer mig.

Tjejen är vuxen och flygfärdig och nu har hon gett sig ut på sitt livs äventyr. Redan förra året var hon iväg alldeles själv till Frankrike på tre månader, hon lever det liv som jag inte ens kunde drömam om när jag var ung. Härligt att vara ung och kunna uppfylla en sådan här dröm. Ha en en underbar tid, min älsklingsdotter. Sköt om dig och njut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rosa!

Förra vecka var tung för många av oss kvinnor med bröstcancer i vår historia. Sara Danius, som kämpat i flera år med sin sjukdom, avled i de...