lördag 7 februari 2015

Idag har jag jobbat en månad och har kommit upp i halvtid. Det känns bra men jag har varit väldigt trött efter influensan så halvtid räcker bra just nu. Har inte haft mycket mer ork än att ta mig till jobbet ooch hem, men hjärnan har fått stimulans igen.

I början  kändes det nästan skrämmande att jobba, hade glömt bort alla rutiner och dessutom så har det hänt lite på jobbet så det var lite nya rutier. Men nu känns det lugnt, har dessutom hjälpsamma kollegor som hjälpt till att få ned mina balanser. Skönt att inte behöva känna någon stress. En effekt av det som jag gått igenom är att jag är mycket stresskänslig och att uttröttbarheten har ökat. Men jag tar en dag i taget, gör mina timmar på jobbet och åker för det mesta direkt hem.  Jag har tänkt gå på museum någon dag men när jag slutar för dagen är jag så pass trött att jag bara vill hem. Vilar mest på min lediga tid och läser böcker, sover en stund.

Härom dagen var jag och gjorde osteoporosmätning eftersom jag nu tar aromatashämmare för att förebygga återfall. Jag hade bra värden och inte någon benskörhet, liksomförra gången jag gjorde DEXA-mätning. Dock ligger jag för pressat på sköldkörtelvärdena så nu ska jag halvera dosen Levaxin.

I dag har vi veckohandlat och städat lite, snarare så har Neo har dammsugit. Neo är vår robotdammsugare, av märket Neato. Med lite planering, tar upp kattleksaker och annat som hamnat på golvet så tar den hand om dammsugningen så att vi kan göra annat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rosa!

Förra vecka var tung för många av oss kvinnor med bröstcancer i vår historia. Sara Danius, som kämpat i flera år med sin sjukdom, avled i de...