tisdag 9 december 2014

Snart slut på strålande tider

En ny vecka med strålning påbörjad. Nu har jag bra sex dagar kvar med strålning, ooch det ska bli så skönt att slippa åka in varje vardag.  Både i fredags och i dag blev det lång väntan, trodde nästan att  jag var bortglömd. Men så var det naturligtvis inte, bara väldigt många i kö. I fredagsmorse hade vi en tidig tid till veterinären med Elliot för kastrering, men han fick åka hem med oförrättat ärende, detta p g a problem med luftvägarna så att han inte kan sövas. Vi är nu uppe i stora belopp för veterinärkostnaderna. Men en del täcks av försäkringen som tur är, men det blir stora belopp i alla fall. dock så är det viktigt att katterna mår bra men man kan ju undra om inte veterinären spär på med undersökningar som inte är helt nödvändiga.

Därefter for jag iväg till sjukhuset och blev där sittande i en och en halv timme, men på förmiddagen tar det alltid längre tid. I dag däremot så kom jag dit vid tvåtiden, det brukar fungera men jag blev sist in istället. Kvar i fyra var jag klar, själva behandlingen tar 15 minuter, resten är väntetid.

Igår gjorde jag i alla fall ett pepparkakshus.  Pepparkakshuset blev lite snett och vint och betydligt färggrannare än vad jag brukar göra. Men när florsockersnön lagt sig över taket så blev det ganska okej i alla fall.  Kristyren är färgad med specialfärger från Tthe English shop. Det är betydligt starkare färger än med vanlig livsmedelsfärg från Önos.  Blev ett kitschigt hus, kan man nog säga. Renarna på taket blev en kul detalj, de väntar nog på tomtens släde. Den lilla bebisen som kryper längs med takåsen passar också in.

                                       .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Full sprutt på sommarn!

En månad sedan förra inlägget, och nu kom sommarn! Den kom lika snabbt och intensivt som förra våren.En ganska så varm april, mindre varmt i...