torsdag 10 december 2009

Rödtopp fotograferade i Wij Trädgårdar i somras - ska inskaffas till vår trädgård nästa sommar men dit är det långt. Den numera gråa vintern är här och den ska vi ta oss igenom och så rätt som det är kommer snön och halkan. Broddar på! En kollega har köpt skor med inbyggda broddar men jag tror att jag håller mig till löstagbara varianten. De ligger i väskan - alltid!!

En krukväxt som fick flytta ut, blommade fint på altanen

Nätmelonen från växthuset...
serverades med egna hallon. Nästa år blir det storodling av melon..Två stycken blir ju en fördubbling...

Tillbaka i verkligheten: Jag har funderat - vågar man verkligen gå igenom operationer nu när Rehabkedjan slår undan fötterna på den sjukskrivne efter ett antal månader ifall FK anser att man kan jobba någon annanstans istället för att vara sjukskriven, även om man har ett jobb. Jag ska gå igenom plastikkirurgi efter cancersjukdom men frågan är om jag vågar. För tänk om det blir en komplikation och jag inte kan börja jobba så snabbt som rehabkejan stipulerar.. Visst kan man ha en protes livet ut men hur kul är det. Trist att det kan bli en fråga om ekonomi till slut. Är det så det ska vara?? Frågan bör ställas till ministern för social nedrustning -Husmark Persson.

Visst, detta blev ett agitatoriskt inlägg men sjukförsäkringdeformeringen är så upprörande..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rosa!

Förra vecka var tung för många av oss kvinnor med bröstcancer i vår historia. Sara Danius, som kämpat i flera år med sin sjukdom, avled i de...