måndag 18 maj 2009

Förra sommaren så klättrade gurkorna i taket i växthuset. Nu jagar jag gurkplantor men de har antingen fryst bort hos handelsträdgårdarna eller så har de angripits av mjöldagg. Så jag fick rådet att sätta några frön och har nu gjort det. Vi får se vad som blir av fröna.
Att baka bröd blir det inte så mycket av. Jag håller surdegen vid liv men hinner inte någt mer. Vårförkylningen spräckte mina brödplaner i helgen men idag så lade jag in kanelbullar från Findus på pizzastenen i ugen och se - de blev extra frasiga...
Jag skulle vilja hinna med ett bullbak så vi får se vad jag hinner i långhelgen. Det mesta som måste göras i trädgården är gjort och nu skulle man ju kunna njuta lite av sitt otium, sitta i solstolen och läsa och ligga i hängmattan.. Men så ser jag några larver någonstans eller ogräs och så är jag upp på fötter igen.

Jobbet är så pass krävande just nu att det inte finns så mycket ork kvar när jag kommer hem. Trädgårdssysslor är perfekt som avkoppling.
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Full sprutt på sommarn!

En månad sedan förra inlägget, och nu kom sommarn! Den kom lika snabbt och intensivt som förra våren.En ganska så varm april, mindre varmt i...